+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Samsung ή Panasonic;

  1. Default Samsung ή Panasonic;

    Και κατι αλλο,ξαδερφακι του προηγουμενου.
    Θελω να παρω μια τηλεοραση 40"-42" για το σαλονι,και επειδη εχω την 32άρα Samsung στο δωματιο μου,ξεκινησα για μια 40άρα ή απο τις παλιες σειρες Β6000,ή Β7000,ή απο τις καινουριες C650,ή 7000,ή 8000.
    Φιλος που εκανε τεστ σε τηλεορασεις αυτης της διαστασης,μου ειπε οτι εβγαλε δευτερη την Panasonic P42G20,και μου ειπε μαλιστα,οτι για την ποιοτητα που δινει,ειναι πολυ φτηνη,και να την παρω.
    Ψαχνοντας,βρηκα οτι εχει βγει και η P42V20,με αλλο πανελ,και καλυτερη overall ποιοτητα,που κανει καπου 350-400 παραπανω.
    Επισης βρηκα οτι ειχαν βγει και οι Ζ11,με πολυ καλυτερη ποιοτητα.
    Διαβαζοντας απο δω κι απο κει,βρηκα ενα τεστ του cnet,που την εβγαζε μαπα την Ζ11,ενω δυο αναγνωστες του site,την εβγαζαν αστερι.
    Ετσι,μπερδεψα τα μπουτια μου,ως συνηθως,και γυριζω γυρω γυρω.
    Υπαρχει καποια γνωμη για ολα αυτα,ετσι να το κουβεντιασουμε;

  2. Default

    "Θαυμάζω την κομψότητα της μεθόδου σας. Πρέπει να είναι ωραίο να καλπάζεις με το άλογο των αληθινών Μαθηματικών, ενώ εμείς οι υπόλοιποι αγκομαχάμε στον ποδαρόδρομο" - ο Άλμπερτ Άινσταϊν στον Τούλλιο Λέβι-Τσίβιτα

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts