Aυτός που ξέρατε, εξακολουθεί να χρησιμοποιήται, όπως άλλωστε φαίνεται από την αναφορά στο σύστημα η οποία υπάρχει συστηματικά σε κάθε δοκιμή. Τact ουδέποτε είχα και δεν έχω δοκιμάσει κιόλας... Οπότε, προφανώς υπάρχει εδώ κάποια παρανόησις...Ξεραμε για έναν κάποιας ηλικίας Μelos![]()
Το ότι δεν υπάρχει interfacing με υπολογιστή είναι επιλογή της Lyngdorf και όχι περιορισμός της τεχνολογίας (το Copland, ας πούμε, έχει αυτή τη δυνατότητα). Προσωπικά, αυτή την έλλειψη τη θεωρώ μειονέκτημα. Από την άλλη, άνθρωποι που έχουν αγοράσει το Lyngdorf δεν έδωσαν καμμία σημασία σε αυτή την έλλειψη. Επομένως είναι θέμα έρευνας αγοράς και στόχευσης, από την πλευρά τους.
Το ενεργό x-over είναι προφανώς σχεδιασμένο να ταιριάζει με τα δικά τους συστήματα. Είναι δύο δρόμων γιατί αυτό που ενδιαφέρει δεν είναι η πολυενίσχυση ενός ηχείου, αλλά η οδήγηση ενός υπογούφερ με τέτοιο τρόπο ώστε να ελέγχονται οι αξονικοί ρυθμοί του χώρου.
Το πρόβλημα που περιγράφεις (να πάρω τώρα, αργότερα ή ... ποτέ) είναι, νόμίζω, εγγενές της ψηφιακής τεχνολογίας η οποία φαίνεται να εξελίσσεται συνεχώς. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια ψευδαίσθηση (οι πραγματικές εξελίξεις γίνονται με άλματα αλλά με αρκετή απόσταση η μια από την άλλη). Αν θέλεις τη γνώμη μου, η σωστή συμπεριφορά είναι να αποκτήσεις κάτι λύνει το πρόβλημά σου τώρα και όχι να περιμένεις. Η αναμονή αυτού του είδους δεν τελειώνει ποτέ. Κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει κάτι ριζικά διαφορετικό και τότε θα είναι η ώρα να αναβαθμίσεις την συσκευή σου -αν το κρίνεις σκόπιμο. Για παράδειγμα, το Lyngdorf δεν είναι εξέλιξη του Copland. Λειτουργούν με βάση τις ίδιες αρχές αλλά με διαφορετικό αλγόριθμο και το πρώτο είναι καλύτερο (και ακριβότερο) για συγκεκριμένους λόγους οι οποίοι αναφέρονται στη δοκιμή. Με κάθε ειλικρίνεια, ζω (και δουλεύω) με το δεύτερο χωρίς να έχω πρόβλημα.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα πρέπει κανείς να ασχολείται μόνο με τέτοιους προενισχυτές, υπό την λογική ότι δεν νοείται, κατά τη γνώμη μου, σύστημα υψηλού επιπέδου χωρίς κάποιο επεξεργαστή ακουστικής χώρου, με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση που αυτό λειτουργεί σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο (κάτι που είναι δύσκολο και πανάκριβο, δεν αναφέρομαι σε μαξιλάρες εδώ κι εκεί και σε αυγοθήκες, φυσικά!). Επειδή αυτές οι συσκευές είναι στάθμης line και μπαίνουν σε βρόχο, η φυσική τους θέση είναι μέσα ή γύρω από τον προενισχυτή. Είναι αυτονόητο ότι αν δεν θέλεις να αγοράσεις μια συσκευή που ενσωματώνει τέτοιες δυνατότητες, η άποψή μου απλώς μπορεί να μεταφραστεί στο "υπολόγισε τα χρήματά σου έτσι ώστε να αγοράσεις και προενισχυτή και ισοσταθμιστή χώρου".


). Επειδή αυτές οι συσκευές είναι στάθμης line και μπαίνουν σε βρόχο, η φυσική τους θέση είναι μέσα ή γύρω από τον προενισχυτή. Είναι αυτονόητο ότι αν δεν θέλεις να αγοράσεις μια συσκευή που ενσωματώνει τέτοιες δυνατότητες, η άποψή μου απλώς μπορεί να μεταφραστεί στο "υπολόγισε τα χρήματά σου έτσι ώστε να αγοράσεις και προενισχυτή και ισοσταθμιστή χώρου".
Reply With Quote