Μα, για ποιό άθλημα μιλάτε;![]()
Μα, για ποιό άθλημα μιλάτε;![]()
έλα ντε...
αναγνωρίζω την δίκαιη απορία των δύο προλαλησάντων.
και ένα άρθρο με αλήθειες.
(όπως λέει το δεύτερο ποστ./μέχρι εκεί διάβασα)
http://www.gazzetta.gr/editorial/ite...83%CE%BF%CF%85
Μ.Φ 28. (για τον Βάγγο)
κάτι θα κάνει…
εντάξει, θα μου πείτε ότι, δεν το φανταζόσασταν τόσο….
προσωπικά και το φανταζόμουνα και το φοβόμουνα.
και για όσους είναι φυσιογνωμιστές,
και επειδή, όπως λένε, μια εικόνα χίλιες λέξεις….
δύο φωτογρ. του Henri Cartier-Bresson :-)
Φ1. "οι εκδορείς"
Φ2. "ιπποπόταμοι στο πάρκο"
Υ.Γ. Henri Cartier-Bresson σουρεαλιστής (δηλ. υπερρεαλιστής), πατέρας του φωτορεπορτάζ και της φωτογραφίας δρόμου.
(σε αντίθεση με τον έτερο μεγάλο Helmut Newton./με σπουδή στο γυμνό και στις φωτογραφίες μόδας)
Last edited by Ì.Ö; 02-21-2011 at 04:41 PM.
Edit: για να είμαι ειλικρινής, με ανάποδη σειρά τοποθέτησα τις φωτο.
όμως δεν πειράζει... γιατί τώρα που τις βλέπω… πιο καλά κάτσανε.
Έλα μωρέ τώρα... Δύο λαθάκια έκανε ο άνθρωπος και το κάνατε θέμα...! Πιο σοβαρά, τώρα, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο...Και δεν αναφέρομαι τόσο στον επίμαχο αγώνα (για τον οποίο ο M.Φ. έχει κάθε λόγο να μουρμουράει...) αλλά στην συμπεριφορά όλων γενικώς... Μερικές φορές σκέπτομαι ότι χρειάζεται και λίγος θατσερισμός για να σφίγγουν οι κώλοι...
![]()
Απαράδεκτα τα επεισόδια στο τέλος.
Η διαιτησία κατα τη γνώμη μου (και όχι μόνο) 55-45 (για να μην πω 50-50).
Αυτό που πόνεσε πολύ ομως ήταν το γκολ στο '92.Αν δεν υπήρχε αυτό δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα.Έτσουξε πολύ όμως...
ps ξαφνικά έγιναν όλοι παρθένες...
ps 2:MF απ΄τα δικά σας μπουμπούκια έχεις καμία φωτό;(τώρα με το καρναβάλι θα είναι ότι πρέπει,αν και δεν έχει μείνει κανένας...)
dStam: Δύο λαθάκια έκανε ο άνθρωπος…
όχι επειδή είμαι εγώ ακριβολόγος, αλλά επειδή αναφέρεται παντού.
(ακόμα και στην ΕΡΤ 'χθές/εκτός, φυσικά, απο τις φιλοολυμπιακές εκδόσεις)
τρία έκανε.
ένα το πέναλτι στο χέρι του Τοροσίδη, δύο το κανονικό γκόλ του Κατσουράνη, και τρία, το οφσάϊντ γκόλ του Τζιμπούρ που κατακύρωσε.
petkef:…
αυτό που μου αρέσει σε σένα, είναι που είσαι αμερόληπτος. :-> (50/50)
για τα δικά μας μπουμπούκια, τα έχω πεί.
(φατσικά όμως, όπως λέει και το ανέκδοτο, και να το παραδεχθείς :-), η δική μας είναι καλύτερη… :-))
Τέλος,
πάντα όταν αδικείσαι, τσούζει περισσότερο…
Last edited by Ì.Ö; 02-21-2011 at 08:04 PM.
Αηδία χρειάζεται.
Οσο πηγαίνει κόσμος στα γήπεδα και, ακόμα περισσότερο, μιλά για τέτοια περιστατικά ποτέ δεν πρόκειται να λήξουν.
Ακόμα και το μπλα-μπλα γι' αυτά παράγει χρήμα. Πως είναι δυνατόν να λήξουν?
Δεν έχω TV πάνω από 10 χρόνια. Ραδιόφωνο δεν είχα ποτέ. Εφημερίδες δεν αγοράζω και η ενημέρωσή μου μέσω ίντερνετ δεν δίνει βάρος σε "σπορ".
Παρακολουθώ μόνο 2 αγώνες ιστιοπλοΐας (America's Cup, Volvo Ocean Race) που γίνονται ανά 4 χρόνια.
Κάποτε που είχα TV μου άρεσαν στους ΟΑ το τζούντο, η ξιφασκία γυναικώνκαι η ποδηλασία σε ποδηλατοδρόμιο.
![]()
Ακριβώς.
Μιχάλη sorry, αλλά:Επεισόδια και κυνηγητό
Αρκετοί οπαδοί με τη λήξη έκαναν “ντου” στο τερέν του γηπέδου και πήραν στο κυνήγι τους παίκτες της ομάδας που έτρεχαν έντρομοι προς τα αποδυτήρια. Μαζί τους έτρεξαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που κατευθύνθηκε με το πάσο του στα αποδυτήρια ήταν ο ατάραχος Σισέ. Ουδείς ωστόσο από τους περίπου 200 οπαδούς που είχαν μπει στο γήπεδο πείραξε τον Γάλλο άσο. Βροχή από αντικείμενα δέχτηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκου από οπαδούς που βρίσκονταν στα επίσημα, τη στιγμή που έτρεχαν να καλυφθούν στη φυσούνα. Μερικοί από τους οπαδούς που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, προκάλεσαν και μικρές φθορές, ενώ πετούσαν και αντικείμενα προς την θύρα των επισήμων.
....
Οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν αργά τη νύχτα από το ΟΑΚΑ με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης (οχτώ περιπολικά). Αρκετός κόσμος είχε παραμείνει μέχρι αργά έξω από το γήπεδο για να αποδοκιμάσει τους παίκτες που άφησαν τα αυτοκίνητα τους στο ΟΑΚΑ και διανυκτέρευσαν στην Παιανία.
Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος και κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών, εξαιτίας της εισβολής των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=234448![]()
![]()
![]()
Last edited by Vassilis; 02-22-2011 at 09:15 PM.