Δεν εκπλήττομαι που αυτό κατάλαβες από όσα είπα. Τα περί του οικογενειακού του πλούτου αποτελούν εμπεριστατωμένη ανασκευή της λανθασμένης ερμηνείας του dStam, ότι δηλαδή γράφει "τουρκομπούζουκα" πιθανότατα για λόγους βιοποριστικής ανάγκης. Ακόμα και κάποιος σαν εσένα θα συμφωνήσει (ίσως) ότι υπάρχει μία σαφέστατη ποιοτική διαφορά ανάμεσα στο να συνθέτεις "τουρκομπούζουκα" από επιλογή, σε αντιδιαστολή με τον αναγκαίο βιοπορισμό.
Το σχόλιο για την εμφάνισή του δεν είναι παρά η ερμηνεία του πώς απέκτησε ωραία γκόμενα. Και το σχόλιο για την ωραία γκόμενα έχει να κάνει με το πώς αυτή μπορεί να παριστάνει την σπουδαία τραγουδίστρια.
Για το άν είναι η γκόμενα σπουδαία τραγουδίστρια και εκείνος σπουδαίος συνθέτης, αρνούμαι να επιχειρηματολογήσω. Δεν με ενδιαφέρει να μεταπείσω κάποιον που διαφωνεί επ' αυτού. Βρίσκω πιο συναρπαστικό να καθήσω να παρακολουθώ πώς μεγαλώνει μία τσουκνίδα.