Μια και ρώτησες, αν η ερώτηση έπιανε και μένα, σου απαντάω (αν απαντάω σε πραγματικό πρόσωπο και όχι σε μια από τις μεταμορφώσεις των γνωστών αγνώστων)
Εδώ είμαστε βρε μην ανησυχείς, Πήγαμε και διακοπές αλλά ήρθαμε.
Απλά εγώ δε γράφω διότι με εξουδετέρωσε (μπουα χα, ήμαρτον) το γνωστό ρεντίκολο, προσωπικό λιβανιστήρι του Μέντορα ( μόνο εσύ είσαι δοκιμαστής και όλοι άλλοι αγράμματοι και τα ρέστα) και pape(a)roλόγος ολκής (με όποια και αν είναι η φυσική σημασία της).
Με είπε μαλάκα και μου έκανε τη μούρη κρέας (μπουα χα ). Αυτό συμβαίνει όταν τελειώσουν τα επιχειρήματα. Εξάλλου δε θέλω να είμαι και υπεύθυνος για το κλείσιμο του Forum όπως απείλησε ο Μέντωρ. Τώρα γιατί απείλησε ότι θα το έκλεινε δε κατάλαβα αλλά μήπως έχει καταλάβει και κανείς τίποτα ουσίας από τα forum ποτέ; Να υποθέσω ότι εδώ είναι ο χώρος που βγαίνουν τα απωθημένα κάποιου συγκεκριμένου ατόμου και δεν σηκώνει άλλους ;
Στο συγκεκριμένο παίζει μπάλα το ρεντίκολο για να λιβανίζει τον Μέντορα, (λες και το είχε ανάγκη...) να θάβει με όποιο τρόπο μπορεί άλλους δημοσιογράφους και άτομα που του έχουν μπει στο μάτι ( για τους όποιους λόγους) με χαρακτηρισμούς όπως κνώδαλα, αστοιχείωτοι, χασικλήδες, παράσιτα, χλιμίτζουρες, φασίστες και άλλα πολλά που να τα λέω όλα τώρα, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα άτομα κλπ με την ανοχή και από ότι βλέπω με την σιωπηρή επιδοκιμασία του Μέντορα, πράγμα που με προβληματίζει και για την ισορροπία του ίδιου του Μέντορα (τι να έχει τραβήξει άραγε όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο και έχει τέτοια αντίληψη). Επίσης να τα σούρνει σε όποιον τολμήσει και πει ότι κάποια ακούσματα δεν του αρέσουν, (σκατάδες χοπμπίστες και καρα γραφίκουλες και τα ρέστα) φαίνεται ότι όλοι θα πρέπει να δηλώνουν ότι τα μόνα άξια λόγου μηχανάκια είναι διάφορα τραντζιστορικά, διαφορα πολύδρομα με σύνθετα κροσόβερ και ψηφιακά και ισοσταθμιστηρια που λανσάρουν οι μεγάλες φάμπρικές που μας ρίχνουν και διαφημίσεις να ζούμε (και τους κάνουν κανονική αβάντα οι διάφοροι audio οργανισμοί και societies όπως συμβαίνει σε όλους τους τεχνικούς κλάδους άλλωστε) και μακριά από λάμπες και εύκολα φορτία και μη ψηφιακά πράματα που τα φτιάχνουνε και πουλάνε κάτι ψωρο- μικρο-κατασκευαστές που από εκεί δεν έχει ψωμί.
Επίσης δε κάνει με την ίδια ταυτότητα να γράφει κάποιος που ενοχλεί άλλο forum και τους λέει ότι γράφουν μπούρδες. Από ότι βλέπω είναι συγκοινωνούντα δοχεία και τα άτομα συμπαίκτες σε κάποιου είδους παιχνίδι. Ας μην κάνω ανάλυση τώρα, γενικά πάντως είναι το μπουρδούκλωνε και μη ερεύνα πέτα και κανένα paper για μπούγιο (έχουν οι βιβλιοθήκες της AES φορτηγά) άστα όλα φλου ( θέλει ανώτερα μαθηματικά φυσικοχημεία και αστροφυσική για να μπορείς να καταλάβεις ... ) ή μπουρδούκλωστα όσο μπορείς και πέστα μια έτσι και μια ανάποδα (έχει πολλά τέτοια τεφτέρια η βιβλιοθήκη κάποιου Κώστα ) και μέσα είσαι. Νέα μέθοδος που βοηθά στο παζάρι και λέμε ότι εμείς ξέρουμε οι άλλοι είναι αστοιχείωτοι και πρεζόνια και απατεώνες και κλέφτες και δε ξέρω τι άλλο.
Γενικά η μακακία πάει σύννεφο και η pape(a)roλογία και τεφτερολογία άνευ εξαγωγής κανενός συμπεράσματος επίσης. Στα εν λόγω δοχεία και όχι μόνο, μετράει το μόστρα να κάνουμε σε αστοιχείωτους εμπόρους και αγοραστές ειδικά (homecinema δάκιδες) ότι μόνο εμείς ξέρουμε και τι να λέμε τώρα και όλοι οι άλλοι είναι φρίκη ακόμα και αν δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε μια στοιχειώδη εξήγηση της φυσικής σημασίας του νόμου του Ohm και ακούς κάτι παπαριές για το ρεύμα τη τάση και την αντίσταση να ξεραίνεσαι στα γέλια....
Οπότε άστο, δε λέει, έχουμε ελεύθερο χρόνο για καλύτερα πράγματα από το να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε όπως το νόμο του Ohm και τις αρχές της ηλεκτροτεχνίας, Ι και ΙΙ.
Άστα... δε πάμε για κανα κρασί;
http://www.avmentor.eu/forum/showthr...=3337#post3337




Reply With Quote