+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35

Thread: Το υβρεολόγιο, η χυδαία χρήση της γλώσσας κλπ

 1. #1

  Cool Το υβρεολόγιο, η χυδαία χρήση της γλώσσας κλπ

  Το υβρεολόγιο η χυδαία χρήση της γλώσσας και η αντιμετώπιση των μελών του Forum.  Θα ήθελα να ζητήσω την θέση της διαχείρισης και του dstam προσωπικά για τα φαινόμενα χρήσης πρόστυχης, χυδαίας και αρρωστημένης γλώσσας, ένα φτηνό υβρεολόγιο από το γνωστό Ψυχοπαθολογικό Ρεντίκολο που βασανίζει το Forum εδώ και καιρό και λειτουργεί με τρόπο ύπουλο ώστε να αποτρέπει τους αναγνώστες και μέλη να πάρουν μέρος σε συζητήσεις παρά τους απίστευτους ισχυρισμούς και το ψευδές ενδιαφέρον του για το αντίθετο.

  Θεωρώ ότι έχει ξεπεραστεί το έσχατο σημείο ευπρέπειας και αποδεκτής κοινωνικής συμπεριφοράς μετά τα τελευταία υβριστικά post και ειδικά το παραλήρημα στο journal club από το γνωστό ακαδημαίζων (μη χε... ) Ψυχοπαθολογικό Ρεντίκολο και την αβάντα του

  Επίσης να θέσω θέμα για τα user names που μπορεί να ανοίγει κάποιος προκειμένου συνομιλεί είτε με τον εαυτό του είτε με τον αβανταδόρο του.

  Και αναφέρομαι στο βαρύ πυροβολικό της διαλυτικής, και διαστρεβλωτικής, στρατηγικής έναντι του Forum και των μελών, που συνοψίζεται στο να μιλάει ένας στον εαυτό του με εξυπνακισμούς, γρίφους και μισόλογα προκειμένου να μην αναπτυχθεί κανένα θέμα ή να συμμετέχει κόσμος φοβούμενος την λοιδορία.

  Το ενδιαφέρον τους και η ένοια τους με μια τάχατες συμμετοχή τους και ανάπτυξη θεμάτων δεν πείθει διότι στη όποια απίθανη περίπτωση έναρξης διαλόγου ο στόχος είναι ο εξευτελισμός του συνομιλητή και η εκδίωξη του. Αυτό είναι και το μόνο εμφανές, από τον απολογισμό που αυτόκλητα μας παρέθεσε το Γνωστό Ψυχοπαθολογικό Ρεντίκολο.

  Μιλάω για τους Zonepress (ή αλλιώς και Ρεντίκολο) τον Costas Coyias (ή αλλιώς και Μέγα Γαληνίτη του Σείριου και Επιδέξιο Βιαστή και Δολοφόνο της Ηλεκτροτεχνίας) και γνωστό εσχάτως και σαν ΙΜΜΟRT ( my ass) που συνομιλεί με τον εαυτό του και αποδίδει συγχαρητήρια στο Κόγια δια του εαυτού του.

  Θα καλούσα τα μέλη και τους αναγνώστες να πάρουν θέση.
  edit:Δεν υπάρχει ανάγκη να πάρουν θέση μέλη ή αναγνώστες. Τουλάχιστον όχι πλέον και όχι γραπτώς στο παρόν thread.

  Παραθέτω και τα Μαργαριτάρια από Journal CLUb

  Quote Originally Posted by zonepress View Post
  Mπα, τι βλέπω? Μιλάνε και τα σκατά.
  Quote Originally Posted by zonepress View Post
  Ως πνευματικός πατέρας της ιδέας, κάνω έναν απολογισμό της "δουλειάς" που έγινε αυτό το εξάμηνο, κατ' άρθρον και επί του συνόλου.

  1. Ασύμμετρα κροσόβερ
  Η παρουσίαση έγινε ....

  2. Διαφορές μεταξύ CD και High Res Audio
  Η παρουσίαση (=απλή μετάφραση)... ο παρουσιαστής περιορίστηκε σε μερικά μάλλον επιφανειακά σχόλια και πέραν τούτου ουδέν. Η συμμετοχή των υπολοίπων μελών περιορίστηκε σε ασήμαντες βλακειούλες.

  3. Shannon, Beethoven, and the CD
  Ο Κ. Κόγιας ανέλαβε να παρουσιάσει... Η παρουσίαση ήταν υ-πο-δειγ-μα-τι-κή, χωρίς να αφήνει το παραμικρό κενό ή ερωτηματικό. Παρατηρήσεις υπήρξαν ελάχιστες, προφανώς διότι η εξαιρετική παρουσίαση έπεσε σε ώτα μη ακουόντων.

  4. Itu-r Bs.1116.1
  Η παρουσίαση της προδιαγραφής ITU για την μεθοδολογία ακουστικών δοκιμών έπεσε στο κενό. Φαίνεται ότι μάλλον την ανέλαβε ο γνωστός μαλάκας του φόρουμ, ο οποίος δεν έκανε τίποτε.

  5. Ψηφιακά τεχνουργήματα
  Παρουσίασα ηχητικά δείγματα...
  Άλλη συμμετοχή δεν υπήρξε, ενώ ο νυν φαντάρος και μαθηματικός το επάγγελμα Shaman αρνήθηκε να παρουσιάσει μερικά στοιχεία Διανυσματικού Λογισμού.

  6. The Art of Building (computer) Transports
  O dStam πρότεινε συζήτηση ... πράγμα από το οποίο τον απέτρεψα. Ο dStam ξαναπρότεινε την παρουσίαση του thread και ο dsp_man αρνήθηκε (ορθώς κατ' εμέ). Η δημόσια συζήτηση πέθανε εκεί.

  7. Dsp και Hχεία
  Πρόταση του dStam που ανατέθηκε στο γνωστό μαλάκα του φόρουμ. Ενάμισο μήνα μετά, παρουσιάστηκε μία παραληρηματική "μετάφραση" μέρους του κειμένου, ένα μήνα μετά άλλες δύο παράγραφοι και μετά ο μαλάκας δήλωσε αδυναμία και τα παράτησε.

  8. Mixed mode amplification
  Ο μαλάκας ξαναχτυπά με μερικές φωτοτυπίες και pdf χωρίς σχολιασμό. Ένα άγνωστό μου μέλος του φόρουμ συνεισέφερε μερικά ακατανόητα και ξεκάρφωτα σχόλια.

  9. Η ήρα και το στάρι
  Παρουσιάζω τις κρουστικές αποκρίσεις διαφόρων ευθυγραμμίσεων ηχείων. Ο Κ. Κόγιας κάνει διευκρινιστικές ερωτήσεις και ο dStam συνεισφέρει ενδιαφέροντα σχόλια από την πλευρά του καταναλωτή. Τα αιτήματά μου για πρόσθετα στοιχεία από άτομα που ίσως τα έχουν και για παρουσίαση των πολυωνύμων Bessel μένουν αναπάντητα.

  10. High Resolution Audio
  Το θέμα ανέλαβε ο Κ. Κόγιας στα μέσα Μαρτίου. Έκτοτε ουδέν.

  11. Ψηφιακά ηχεία
  Παρουσιάζω βιντεοσκοπημένη διάλεξη του Malcolm Hawksford. Tην συζήτηση καταστρέφει, ως συνήθως, στην αρχή της ο γνωστός μαλάκας του φόρουμ.

  Τα συμπεράσματά μου:
  .....
  Quote Originally Posted by IMMORT View Post
  Συγχαρητήρια για την παρουσίαση κάποιων θεμάτων από εμένα. !!!!
  Για το θλιβερό αποτέλεσμα
  μήπως θα πρέπει να ξεκινήσει και με πιο απλοϊκά θέματα για να υπάρχει μεγαλύτερη πληθώρα συμμετοχών στις συζητήσεις??
  Έπειτα να περάσουμε και ένα πέρασμα στα παραπάνω 11.
  -Άσχετος είσαι, αυτό κι αν φαίνεται.
  -ο καθηγητής σου, ή στα είπε λάθος, ή τα κατάλαβες λάθος.
  -βάλε το άχρηστο μυαλό σου να δουλέψει,
  -το "ηλεκτρικό" σου είναι κάτι τόσο άγνωστο, όσο η κρυσταλλική δομή του εδάφους του Σείριου.
  -να μη πω τίποτα περί ολιγοφρενείας,
  -Να σας τα βάλω στο μυαλό με ένεση είναι αδύνατο.
  -Θεέ μου, πάρ' του την ομπρέλλα απ' τα χέρια και βρέξε λίγο μυαλό

  by Costas Coyias
  Last edited by Vassilis; 06-09-2008 at 09:00 AM.
  "It is certainly preferable to grow vegetables"

 2. #2

  Exclamation Μήνυμα από την Διαχείριση

  Η Διαχείριση παρακολουθεί με προσοχή τα τεκταινόμενα τις δύο τελευταίες ημέρες και έχει να παρατηρήσει τα εξής:
  1. Η ανταλλαγή διαξιφισμών, ενίοτε πέρα από τα όρια της ευπρέπειας, η χρήση πολλαπλών user names, η υιοθέτηση ενός συγκεκριμένου υφολογικού στυλ, η δημιουργία, τέλος πάντων, ενός sui generis avatar που δεν αποκλείεται να είναι και ακραίο, είναι στοιχεία εγγενή με το είδος της επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων που η τεχνολογία των ομάδων συζήτησης ευννοεί. Η τεχνολογία αυτή ευννοεί, επίσης, την ανωνυμία αλλά με τίμημα την εφαρμογή του γνωστού γνωμικού "τα γραπτά μένουν" και αυτό, υποτίθεται, βάζει τους συμμετέχοντες προ των ευθυνών τους. Το να είσαι καλυμμένος πίσω από ένα user name έχει, όμως, και πλεονεκτήματα: Πολλοί άνθρωποι για υπαρκτούς λόγους δεν θα μπορούσαν να εμφανίζονται σε συζητήσεις.
  Επομένως, εμφανίσεις διαφόρων αποκλίσεων ως προς την ιδανική συμπεριφορά δεν θεωρούνται από την διαχείριση εξαιρετικά σημαντικές (τηρουμένων πάντοτε κάποιων κανόνων νομιμότητας) και για τον λόγο αυτό καλό θα είναι να μάθουμε όλοι να είμαστε ανεκτικοί. Και όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι! Κάποιοι από εμάς είμαστε ήδη ανεκτικοί και το αποδεικνύουμε. Φροντίστε να γίνετε και οι υπόλοιποι. Η πρόκληση δεν δικαιώνει, απαραιτήτως, την αντίδραση!
  2. Oι ομάδες συζήτησης του avmentor δημιουργήθηκαν για να δώσουν μια διέξοδο συζήτησης σε κάποιους από τους αναγνώστες του avmentor.gr που είχαν την ανάγκη αυτή (ιστορικά μιλώντας, υπήρξε συγκεκριμένο, γραπτό αίτημα!). Δεν αποτελούν εμπορικό προιόν και δεν έχουν κάποιο στόχο, πέραν αυτού. Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν διαφημίσεις στον συγκεκριμένο χώρο. Αυτό έχει και ένα "μειονέκτημα": Το forum μπορεί να κλείσει χωρίς πολλά-πολλά και αμέσως μόλις η διαχείριση αποφασίσει ότι δεν υπηρετεί τον σκοπό του (για οποιοδήποτε λόγο ή μόλις κινηθεί έξω από αυτό που θεωρεί "καλό γούστο"), αφού δεν πρόκειται να υπάρξει απολύτως καμμία επίπτωση στο avmentor.gr. Ακριβώς γιαυτό από την αρχή επιλέχθηκε μια χαλαρή πολιτική διαχείρισης, ενώ -όπως θα μπορούσε να βεβαιώσει κάποιος σχετικός με τα fora- η κίνηση στις ομάδες συζήτησης είναι μικρή και επιτρέπει την λειτουργία τους σε ρυθμό full moderation!
  Η διαχείριση θεωρεί ότι σιγά-σιγά θα πρέπει να μάθουμε να συνομιλούμε χωρίς σοβαρά προβλήματα και χωρίς αυστηρούς κανόνες. Μας αρέσει να καθόμαστε και να σας παρακολουθούμε και όχι να κουνάμε αυστηρά το δάχτυλό μας επιβάλλοντας "καλούς τρόπους" καθ' ότι δεν είμαστε παιδονόμοι, ούτε μετενσάρκωση της Παίρη Πόπινς.
  3. Από τους συμμετέχοντες ενεργά στις συζητήσεις (δεν είναι πολλοί, αλλά πάντως αρκετοί κατά την άποψη της διαχείρισης) η συντριπτική πλειοψηφία φαίνεται να κατάλαβε την λογική που διέπει τις ομάδες συζήτησης και σε γενικές γραμμές συμπεριφέρεται πολύ καλά και, πάντως, πολύ καλύτερα από ό,τι θα περίμενε κανείς με βάση την εμπειρία από ανάλογες προσπάθειες, όπου οι αντεγκλήσεις είναι συνεχείς και αποτελούν σημαντικό γνώρισμα της λειτουργίας τους. (αυτό δεν είναι κατ΄ανάγκην κάτι κακό και δεν το κατακρίνουμε φυσικά, εξαρτάται από τους στόχους της κάθε προσπάθειας και δεν είναι κάτι που μπορεί να κριθεί με αντικειμενικά κριτήρια). Ατυχώς, της γενικής αυτής συμπεριφοράς εξαιρούνται λίγοι και πολύ συγκεκριμένοι χρήστες που εξακολουθούν να διατηρούν μια κόντρα, την οποία (πριν από αρκετό καιρό) η Διαχείριση είχε καλέσει να παύσει με αμοιβαίες εξηγήσεις, σχεδόν στο ξεκίνημά της, προβλέποντας το σπιράλ που θα ακολουθήσει.
  3. Αν υπάρχει κάτι κολάσιμο σε όλα αυτά, αυτό δεν είναι το ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι μπινελικώνονται σε κάθε ευκαιρία (χαλώντας ενίοτε την ροή της συζήτησης και το κέφι των υπολοίπων) είναι το ότι επιμένουν να μην αντιλαμβάνονται ότι είναι οι μόνοι που το κάνουν και μάλιστα για λόγους που ουδόλως ενδιαφέρουν κανέναν από εμάς (είναι χαρακτηριστικό το ότι η κόντρα τους δεν παίρνει ποτέ διαστάσεις: Πάντες οι υπόλοιποι, απλώς αδιαφορούν!). Ενώ το να λέει ο ένας τον άλλο μαλάκα και ψυχοπαθή μπορεί να έχει και την πλάκα του (οι καβγατζήδες δίνουν συχνά έναν τόνο στην παρέα και καταλήγουν συμπαθείς και απαραίτητοι), όταν αυτό γίνει έξις αρχίζει πιθανόν να ενοχλεί και αυτό θα πρέπει να το λάβουν όλοι υπ' όψιν τους, πριν το λάβει υπ'όψιν της η διαχείριση και αυτό ας θεωρηθεί ως προειδοποίηση.
  4. Δεν απαιτείται κανενός είδους πρόσθετη τοποθέτηση από την πλευρά των μελών για διάφορους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι είναι απαράδεκτοι χωρίς, μάλιστα, την ανάγκη πρόσθετης επιχειρηματολογίας. Οι ομάδες συζήτησης δεν είναι δικαστήριο, είναι, απλώς, ομάδες συζήτησης και μάλιστα επί συγκεκριμένου θέματος.
  5. Οι παρατηρήσεις αυτές, τέλος, δεν μας εκπλήσσουν. Η συζήτηση δεν υπήρξε ποτέ το δυνατό σημείο μας και μια ματιά στην συμπεριφορά επαγγελματιών συζητητών στην Βουλή των Ελλήνων, στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο δείχνει ότι έχουμε να καλύψουμε αρκετό δρόμο. Ωστόσο, άποψη της Διαχείρισης είναι ότι κινούμεθα, στις συγκεκριμένες ομάδες συζήτησης, προς την σωστή κατεύθυνση! Αν κάποιοι ήταν περισσότερο πρόθυμοι να μοιραστούν όποια γνώση τους είναι διαθέσιμη με λιγότερα υποννοούμενα στην όποια άγνοια των άλλων (συμπεριφορά που αν όχι χαρακτηρίζει, πάντως είναι συχνά εμφανιζόμενη ανάμεσα σε γνώστες -ακαδημαικούς και μη- στον τόπο αυτό) και κάποιοι άλλοι λιγότερο προκλητικοί, το πρόβλημα θα ήταν τόσο μικρό που δεν θα υπήρχε λόγος να το συζητούμε!

  Συνοψίζοντας:
  Η Διαχείριση θα επιθυμούσε το υβρεολόγιο, η χυδαία γλώσσα, η ανταλλαγή χαρακτηρισμών, η πέραν του καλού γούστου ειρωνία και οι διαπροσωπικές κόντρες να παραμείνουν στο ελάχιστο δυνατόν, προσεγγίζοντας (ασυμπτωτικά βεβαίως αλλά πάντως προσεγγίζοντας) το μηδέν, ξεκινώντας από Τώρα! Έπίσης, για τους λόγους που εξηγούνται επαρκώς στην παράγραφο 2, η Διαχείριση θεωρεί σκόπιμο να αναφέρει ότι είναι αποφασισμένη να επιβάλλει την επιθυμία της αυτή, αν δεν γίνει οικειοθελώς σεβαστή. Αν η έκκληση αυτή δεν ληφθεί πολύ σοβαρά και εμπράκτως υπ' όψιν, τότε υπάρχει μια σειρά μέτρων τα οποία προτιθέμεθα να λάβουμε, μέτρα τα οποία θα αφορούν το σύνολο των εμπλεκόμενων σε διάφορα δυσάρεστα συμβάντα που θα λάβουν χώρα από τούδε, διότι δεν είναι δυνατόν να χαλάει η αισθητική των ομάδων συζήτησης από συγκεκριμένες καταστάσεις αντιπαλότητας.
  Ελπίζω, όλα τα παραπάνω να είναι σαφή. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξεκαθαριστεί περαιτέρω, είμαι στην διάθεσή σας σε αυτό thread, το οποίο παραμένει ανοικτό μόνο για τον λόγο αυτό.
  Forum Moderator

 3. #3

  Default

  Βασιλη ,,εισαι ικανος...και εχεις ανεση στο να εκφραζεσαι με το πληκτρολογιο...ορμα τους , μιλαμε για πολυ μακακες γαληνιτες αδερφε μου,,,πολυ παρα πολυ,,,τους αξιζει.....

 4. Default

  ορμα τους , μιλαμε για πολυ μακακες γαληνιτες αδερφε μου,,,πολυ παρα πολυ,,,τους αξιζει...
  Αναρωτιέμαι μήπως ο mod δεν έγινε κατανοητός...
  Αγαπητέ, G.S., εδώ δεν είναι αρένα με μονομάχους οι οποίοι θέλουν την ενθάρυνση του πλήθους για να χυθεί περισσότερο αίμα... Και επειδή μερικές φορές ο έμμεσος λόγος μπορεί να μη γίνεται κατανοητός από όλους, ας το ξεκαθαρίσω απλά: Εδώ μέσα, δύο μόνο χρήστες "ορμάνε". Ο moderator και ο γενικός διαχειριστής. Οι υπόλοιποι οφείλουν να υπακούν σε κανόνες. Αν νομίζεις ότι έχουμε οποιονδήποτε δισταγμό στο να επιβάλλουμε πειθαρχία ή κάνεις λάθος ή δεν διάβασες προσεκτικά το κείμενο του moderator -πιθανολογώ το δεύτερο.
  Ο mod έγραψε:

  Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξεκαθαριστεί περαιτέρω, είμαι στην διάθεσή σας σε αυτό thread, το οποίο παραμένει ανοικτό μόνο για τον λόγο αυτό.
  Ποιά ακριβώς διευκρίνηση ζητάς με το post σου;

 5. #5

  Default

  Υποκλινομαι στην τοιαυτην αξιωματικη αντιληψη ,,,δηλαδη παω πασο...

 6. #6

  Default

  Quote Originally Posted by Mod View Post
  4. Δεν απαιτείται κανενός είδους πρόσθετη τοποθέτηση από την πλευρά των μελών για διάφορους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι είναι απαράδεκτοι χωρίς, μάλιστα, την ανάγκη πρόσθετης επιχειρηματολογίας. Οι ομάδες συζήτησης δεν είναι δικαστήριο είναι, απλώς, ομάδες συζήτησης και μάλιστα επί συγκεκριμένου θέματος.
  ...
  Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξεκαθαριστεί περαιτέρω, είμαι στην διάθεσή σας σε αυτό thread, το οποίο παραμένει ανοικτό μόνο για τον λόγο αυτό.
  Διευκρινιστικά να πω ότι συμφωνώ και όντως δεν υπάρχει ανάγκη να πάρουν θέση μέλη ή αναγνώστες. Τουλάχιστον όχι πλέον και όχι γραπτώς στο παρόν thread.

  Δημήτρη, με αφορμή και τα όσα ανέφερες θα έλεγα ότι προκύπτουν κάποια σημεία που χρήζουν διευκρίνησης αλλά δεν προλαβαίνω αυτή τη στιγμή.
  "It is certainly preferable to grow vegetables"

 7. #7

  Default

  Μα, νομίζω, ότι είναι προφανές ότι το post το moderator χρήζει συζήτησης, επί των σημείων που θέτει... Γι΄αυτό άλλωστε υπάρχει η συγκεκριμένη κατηγορία!

 8. #8

  Default

  Ελειψα καιρο ....(δεν στεναχωρηθηκε ο RDoherty-Zonepress ουτε ο Κογιας) και βλεπω πως το γνωστο διδυμο , διωγμενο απο τα περισσοτερα fora , ξαναβρηκε στεγη για την υβριστικη και ειρωνικη συμπεριφορα του εδω .

  Προσωπικα με τον τροπο γραφης του RDoherty-Zonepress διασκεδαζω γιατι απ το προσβεβλημμενο μυαλο του απο την ειρωνιτιδα προκυπτουν διασκεδαστικες αττακες .
  Προτεινω λοιπον τα post του να καταληγουν αυτοματως σε ειδικη κατηγορια ονοματι Εξυπνακισμοι & Ειρωνειες . θα ηταν λαθος να στερηθουμε τα διασκεδαστικα γραφομενα του !

  Οσο για τον Κογια .....προτεινω η IP adress του ν αναγνωριζεται αυτοματα απο τον server του φορουμ και ενω ο ιδιος θα βλεπει παντα δημοσιευμενα τα παραληρηματα του εμεις δεν θα βλεπουμε τιποτα !

  Ετσι θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι ..........
  - KOSMAS Hi-Fi , / : Chario , XLO/Ultralink , Audio Nemesis & Exposure . 2103811720 , 2103828281
  http://www.kosmashifi.gr

 9. Default

  Quote Originally Posted by Mod View Post
  Το forum μπορεί να κλείσει χωρίς πολλά-πολλά
  Δηλαδή τώρα θεωρείται "ανοιχτό"? Διότι τα όρνεα (spambot και λοιπά παράσιτα της κοινωνίας) έχουν άλλη γνώμη.
  "Θαυμάζω την κομψότητα της μεθόδου σας. Πρέπει να είναι ωραίο να καλπάζεις με το άλογο των αληθινών Μαθηματικών, ενώ εμείς οι υπόλοιποι αγκομαχάμε στον ποδαρόδρομο" - ο Άλμπερτ Άινσταϊν στον Τούλλιο Λέβι-Τσίβιτα

 10. Default

  Εκτός από τις ειρωνείες αν διάβαζες με προσοχή τα λεγόμενα των Rdoherty-zonepress , Kogias σίγουρα θα ήξερες πολλά παραπάνω πράματα για το αντικείμενο και θα είχες και παραπάνω πωλήσεις στο κατάστημα σου ειδικά σε ψαγμένους αγοραστές που καταλαβαίνουν την γνώση από την άποψη .

+ Reply to Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts