H συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου, δηλαδή αυτή την Παρασκευή, από τις 21:30 στην θερινή ταβέρνα "Καραβίτης" η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον χειμερινό Καραβίτη (για όσους συμμετείχαν στις προηγούμενες συναντήσεις). Η διεύθυνση είναι Αρκτίνου & Παυσανίου στο Παγκράτι και έναν σχετικό χάρτη μπορείτε να βρείτε εδώ.
Οπως και στις προηγούμενες συναντήσεις, η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Ο M.Φ. εντέλεται να ρυθμίσει τα της κράτησης και να ενημερώσει το thread σχετικώς. Οσοι δεν έχουν στείλει PM, κινδυνεύουν να καθήσουν σε καφάσι μπύρας (πλάκα κάνω). Aν δεν έχετε αρχίσει να καλοπιάνετε τις συζύγους/φίλες σας για "ελευθέρας" την Παρασκευή (μετά δικαιώματος μέθης), καθυστερείτε. Κάντε το τώρα.
Επειδή από το μήνυμα του Σπύρου έγινε φανερό ότι οι εκτός Αθηνών θέλουν λίγο περισσότερο χρόνο για τον προγραμματισμό τους, η οργανωτική επιτροπή δεσμεύεται να ρυθμίσει την παράμετρο αυτή στην αμέσως επόμενη συνάντηση. Αυτή δεν μπορούσε να αναβληθεί για την επόμενη εβδομάδα επειδή έρχεται τριήμερο και ορισμένοι (για να μην πω όλοι) θα φύγουν από την Αθήνα!