Η διαχείριση έχει παρατηρήσει, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, ότι υπάρχει μια διστακτικότητα όσον αφορά στην δημιουργία νέων threads από τα μέλη των ομάδων συζήτησης με αποτέλεσμα να εμφανίζεται το γνωστό φαινόμενο, είτε ένα thread να εκτρέπεται σιγά-σιγά σε άλλο θέμα είτε αν επανέρχονται διάφορα threads που έχουν αφεθεί ανενεργά για πολύ καιρό.
Είναι προφανές, ότι οποιοδήποτε μέλος έχει το δικαίωμα να ανοίξει ένα thread για να ξεκινήσει μια συζήτηση γύρω από ένα θέμα που τον/την ενδιαφέρει! Ακόμη και αν η συζήτηση έχει την αφετηρία της σε ένα thread αλλά υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιο παρακλάδι της (κάτι που προκύπτει συνήθως αίφνης), μην διστάζετε να το δημιουργήσετε, βάζοντας ίσως ένα λίνκ που να πληροφορεί τους συζητούντες ότι η συγκεκριμένη κουβέντα μεταφέρεται κάπου αλλού.
Ετσι θα είναι ευκολότερο για όλους να παρακολουθούν την κουβέντα που τους ενδιαφέρει χωρίς να χάνονται σε εμβόλιμα σχόλια και επιπροσθέτως θα διατηρήσουμε τους τίτλους των συζητήσεων σχετικούς με το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου!