Quote Originally Posted by christos View Post
Λοιπον κατ αρχην χαιρετω τα πληθη .
Θα ηθελα την αποψη σας εκ του μακροθεν στο εξης διλλημα .
Γενικα μαλλον μου αρεσει να ακουω περισσοτερο χρωματισμενα ακομα και σε βαρος της ακριβειας.(οχι οτι δεν την θελω)
Για παραδειγμα ως ενισχυτη προτιμω τον Pathos classic one (mk3)
σε βαρος του π.χ.symphonic line 9, η ακομα και του meridian 501-557,που ειχα στην κατοχη μου .
Τωρα ακουω με τελικο ενισχυτη primare ο οποιος μου δινει την δυναμη και ατακα που μου ελλειπε απο τον pathos αλλα θελω και χροιουλες

Σαν προενισχυτη χρησιμοποιω προσωρινα τον yamaha a2 ,ηχεια τα proac studio 140 και πηγες naim cd5x με τροφοδοτικο και rega p5 me dynavector 17d2-trichord dino .
Επιτελους εφτασα στην ερωτηση , αναμεσα στον mfa και τον electro 4.8 ποιο νομιζετε οτι μπορει να μου ταιριαζε ,η τι αλλο θα μπορουσατε να προτεινετε .
Ευχαριστω.

Επισης μιας και ο τελικος υποστηριζει balanced συνδεση να κοιταω για προενισχυτες με τετοια εξοδο?

γιατί όχι προ- απο τον ίδιο κατασκευαστή με τον τε- ;
Δεν είναι καθόλου κακός κατασκευαστής και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο... μετά θα πρέπει να φέρνεις στο σπίτι και να κάνεις δοκιμές και με αποτέλεσμα αβέβαιο.