Συνάντηση Γνωριμίας: Τόπος και Χρόνος
Oπως έχει ήδη αναφερθεί η συνάντηση γνωριμίας την οποία πρότεινε στο συγκεκριμένο thread ο M.Φ. θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2007.
Τόπος η ταβέρνα "Καραβίτης" στο Παγκράτι. Εναν σχετικό χάρτη μπορείτε να βρείτε εδώ.
Στην ώρα, δεν θα πρωτοτυπήσουμε: 21:30 με το γνωστό ακαδημαικό τέταρτο να ισχύει (μη το παραξηλώσετε γιατί εμείς θα φάμε...).
Δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλετε και ένα PM στο dStam για να σχηματίσουμε μια εικόνα για το πόσοι θα είμαστε.
Η μονομελής, ελέω θεού, οργανωτική επιτροπή.
υ.γ.:
Eννοείται (και το ξαναγράφω: Εννοείται) ότι είναι ευπρόσδεκτος όποιος είναι μέλος. Δεν χρειάζεται να έχει συγγραφικό έργο στο forum... (αν και μετά τη συνάντηση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποκτήσει :p ).
Συνάντηση Γνωριμίας: Υπενθύμιση...
Δια του παρόντος, η οργανωτική επιτροπή επιθυμεί να υπενθυμίσει σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η συνάντηση γνωριμίας που προτάθηκε από τον M.Φ. θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο (3 Νοεμβρίου 2007) και ώρα 21:30. Eπειδή δεν προτιθέμεθα να κρατάμε τριαντάφυλλα, βιβλία ή άλλα κλασικά σύμβολα αναγνώρισης, όποιος έλθει μπορεί απλώς να ζητάει το τραπέζι που έχει κλειστεί στο όνομα "Σταματάκος". Λεπτομέρειες για το μέρος (και χάρτη) μπορείτε να βρείτε στο προηγούμενο μήνυμα.
Τρίτο και τλευταίο κουδούνι
Oπως έχει ήδη αναφερθεί η νέα συνάντηση θα γίνει αυτό το Σάββατο, 23 Φλέβάρη 2008.
Τόπος και πάλι η ταβέρνα "Καραβίτης" στο Παγκράτι. Εναν σχετικό χάρτη μπορείτε να βρείτε εδώ.
Η ώρα πάλι θα είναι η ίδια: 21:30 με το γνωστό ακαδημαικό τέταρτο και πάλι να ισχύει (και πάλι, μη το παραξηλώσετε γιατί εμείς και πάλι θα φάμε... ).
Η διμελής, ελέω θεού, οργανωτική επιτροπή.
Υγ: για τους συμμετέχοντες ισχύουν και πάλι τα προηγούμενα :rolleyes: